Zašto uzimati UROVITA kapsule?

Primijećeno je da muškarci s povećanom prostatom smetnje pri mokrenju različito doživljavaju. Neki izrazite smetnje doživljavaju kao normalno stanje za svoje godine, te se i ne obraćaju liječniku, dok drugi reagiraju i na minimalne promjene vezane za mokrenje. Benigna hiperplazija prostate se može usporiti, mogu se ublažiti tegobe i time uvelike olakšati život pacijentima sa uvećanom prostatom.

Biljni preparati koriste se od davnih vremena u ublažavanju smetnji mokrenja. Njihova velika prednost je praktično ne postojanje neželjenih efekata , a mogu se koristiti i bez recepta. Mnoge znanstvene studije i istraživanja pokazala su da ublažavaju simptome koji se javljaju kod uvećane prostate. Oni ne dovode do trajnog izlječenja (to je moguće jedino operacijom), ali mogu olakšati smetnje.

Slab i spor mlaz urina, otežano, produženo i isprekidano mokrenje, kapanje mokraće, zadržavanje mokraće nakon mokrenja, učestalo mokrenje noću i danju, nemogućnost zadržavanja urina, oslabljena seksualna funkcija razlog su da uzmete UROVITA kapsule i urološki problemi postat će prošlost.

Kod malo kojeg oboljenja se može naći tako djelotvorna prirodna alternativa.

fb